Kirjoittaminen ja miljoonan kopion myynti?

On totta, että jokaisella on ainakin yksi kirja, mutta kaikki eivät voi kirjoittaa kirjoja. Tämän pienen teknisyyden ei kuitenkaan pitäisi estää ketään kirjoittamasta kirjaansa heille. On olemassa monia hyviä freelance-kirjailijoita, jotka yksinkertaisesti ovat liian onnellisia kirjoittaa teoksesi mistä tahansa aiheesta, jonka haluat kuvitella.

Ajattele vain kaikkia asioita, joissa olet hyvä.

Ajattele kaikkea tietoa ja kokemusta, joka sinulla on työstäsi tai jopa rakkauselämästäsi. Onko siellä kirjaa? Ehkä, koska useimmat ihmiset ovat hyviä jossakin tai tuntevat tietyn aiheen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa se muistiin tai saada joku tekemään se puolestasi.

Yksi helpoimmista tuotteista myydä Internetissä on ladattava e-kirja. Tarvitset vain verkkosivuston ja luottokortin käsittelypalvelun, kuten PayPal. Jotkut verkkojulkaisijat auttavat jopa myymään kirjaasi puolestasi omalla verkkosivustolla pientä palkkiota vastaan. Tällä tavoin sinun tarvitsee vain tuottaa kirja, ja he hoitavat kaiken muun.

Jos haluat asettaa kirjasi saataville joillekin suurimmille verkkokauppasivustoille, kuten Barnes & amp; Noble tai Amazon, tarvitset ISBN-numeron (International Standard Book Number). Useat verkkojulkaisuyritykset voivat helposti järjestää tämän sinulle. Tästä palvelusta peritään kertaluonteinen rekisteröintimaksu.

Ihmiset ostavat kaikenlaisia ​​kirjoja, koska siellä on paljon kiinnostusta.

Voit kirjoittaa romaanin, klassisen kaunokirjallisuuden teoksen tai mikä parasta, tietokirjan. Jos sinulla on kiinnostusta, harrastusta tai urheilua, jossa olet erittäin hyvä, ihmiset haluavat tietää salaisuutesi. Annat vain vastauksen.

Jos olet kiinnostunut oman kirjan julkaisemisesta, mutta et halua vaivautua kirjoittamisen, korjaamisen, muokkaamisen ja julkaisemisen todellisiin näkökohtiin, etsi verkkojulkaisija, joka voi tarjota täyden palvelun. Vielä parempi, jos he pystyisivät luomaan virtuaalisia kirjataulukoita kirjan mainostamiseksi, ja vielä parempi, jos he isännöivät kirjaa verkkosivustollaan ja myyvät sen sinulle.

Useimmissa tapauksissa kirja voidaan kirjoittaa ammattimaisesti ja julkaista muutamassa viikossa. Se voi olla mistä tahansa aiheesta, koska siellä on aina joku, joka haluaa ostaa sen. Ja mikä parasta, kuka tahansa voi julkaista oman kirjansa verkossa, tehdä myyntiä ja pitää jopa 100% voitoista.

Kirjat eivät koskaan mene muodista. Miksi et kiireinen suunnitella seuraavaksi myydyintä tuotetta?