Kirja-arvostelujen saaminen: Vinkkejä ja neuvoja noudatettavaksi

Positiivisten kirja-arvostelujen saaminen on yksi tapa lisätä kirjojen myyntiä ja tavoittaa laajempi yleisö. Se voi tuntua aluksi pelottavalta, mutta kun se tehdään oikealla tavalla, se voi tulla helpoksi. Tässä on joitain vinkkejä siitä, miten saada kirja-arvosteluita nopeasti.

Kuten monet kirjoittajat tietävät, yksi loistava tapa lisätä kirjojen myyntiä ja houkutella lisää katselukertoja on saada suuri määrä positiivisia arvosteluja tästä kirjasta. Arvostelujen etu osoittaa potentiaalisille ostajille ja lukijoille, että he voivat luottaa käyttämään kohtuullista mahdollisuutta lukea kirjaasi. Tämä pätee erityisesti aloittelijoille, koska nimesi ei ole tiedossa. Kirja-arvostelujen saaminen voi olla haastavaa, joten on olemassa temppuja ja vinkkejä, joiden avulla voit saada hyviä arvosteluja nopeasti. Käytä näitä ehdotuksia aloittaaksesi.

Kysy suoraan yksityisiin verkkoihin


Jotkut kirjoittajat eivät tunne voivansa tavoittaa ystäviä ja perheenjäseniä tai sosiaalisten verkostojen tuttavia, mutta ymmärtävät, että suurin osa ihmisistä, joihin olet yhteydessä, haluavat nähdä sinun menestyvän kirjailijana. Tämä pätee erityisesti silloin, kun julkaiset ensimmäisen kirjan. He haluavat saada tilaisuuden auttaa aloittamaan myyntiä ja tarjouksia, mutta eivät usein tiedä miten se tehdään. Jos annat heille yksinkertaisen tavan tukea sinua, on hyvät mahdollisuudet saada koko joukko ilmaisia ​​kirjojen arvosteluja.

Jotta strategia toimisi hyvin, lähetä sähköpostia ryhmälle ihmisiä ja tarjoa ilmainen kopio kaikille, jotka haluavat lukea kirjaa ja lähettää arvostelun. Aseta tarjoamiesi kopioiden määrälle nopeus, jotta voit nopeuttaa tarjoustasi hyödyntävien ihmisten määrää. Jos et saa kirjanarvostelua, on jopa tarkoituksenmukaista seurata ihmisiä ja lähettää lempeitä muistutuksia. Lisäksi, jos aiot jatkaa kirjoittamista, pidä kirjaa tuntemistasi ihmisistä, jotka ovat tarkastelleet kirjaasi, ja ota heihin yhteyttä nimenomaan, kun julkaiset kirjan.

Pyydetään jälkivaikutusta


Tämä tuntuu itsestään selittävältä, mutta monet kirjoittajat eivät lisää kirjan loppuun pyyntöä tarkistaa, jos lukija nautti siitä. Tämä on hieno aika kertoa, että olet uusi kirjailija, ja kertoa heille, että arvostelut edistävät pitkälti työtäsi. Monet lukijat eivät ymmärrä, kuinka tärkeä hyvä arvostelu on, mutta ovat yleensä halukkaita jättämään myönteisiä arvosteluja pyydettäessä. Varmista, että lisäät linkin, jotta lukijasi löytävät kirjan ja arvostelun helpommin.

Luo ryhmiä, joilla on samanlaisia ​​kirjoittajia


Jos et ole vielä kuullut mestariorganisaatiosta tai ryhmästä, tämä on vain ryhmä tai klubi ihmisiä, jotka tapaavat yhdessä ja tukevat toisiaan paljon henkilökohtaisilla ongelmilla ja kasvulla. Nämä ryhmät jakavat kirjoitusideoita, pyytävät tukea ja neuvoja ja jakavat heidän hyväkseen. Ryhmän muodostaminen muiden kirjoittajien kanssa on loistava tapa menestyä ja muodostaa tärkeitä verkostoja. Saatavilla on jopa monia kirjoittajaryhmiä, joihin voit liittyä joko verkossa tai henkilökohtaisesti. Vaikka monet näistä ryhmistä keskittyvät enemmän kritiikkiin, uusiin ideoihin ja luovaan kirjoittamiseen, miksi et auttaisi toisiaan kirjoitustoiminnassa? Kysy arvosteluja ja varmista, että sinulla on myös niitä saatavilla, kun heidän kirjansa julkaistaan. Luomalla ryhmä samanhenkisten kirjoittajien kanssa yhdistät voimasi luoda parempia tuloksia kaikille.

Tavoita parhaat arvostelijat


Jos myyt kirjaasi verkkosivuston kautta, heillä voi olla luettelo tai luokka parhaista arvostelijoistaan. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat arvioineet suuren määrän tuotteita, ja heidän arvostelut on äänestetty hyödyllisinä. Tämä pieni joukko ihmisiä yleensä lukee ja tarkistaa kirjoja. Yksi tämän ryhmän tavoittamisen eduista on se, että he kirjoittavat arvosteluja todennäköisemmin kuin muut. Löydä tämä luettelo verkkosivustoltasi ja kavenna profiiliasi löytääksesi ne, jotka ovat arvostelleet kirjoja sinun genressäsi. Ota heihin yhteyttä ja tarjoa ilmainen kopio kirjastasi vastineeksi arvostelun jättämisestä. Samoin pyydä ystäviä ja perhettä seuraamaan seuranneita ja ottamaan heihin yhteyttä aina, kun julkaiset uuden kirjan.

Nämä ovat joitain tärkeimpiä tapoja saada hyviä arvosteluja teoksestasi. Jos olet ollut vaikeuksissa saada kirjojen arvosteluja ja saada huomata, voit käyttää näitä vinkkejä aloittaaksesi työnsä siellä ja saamalla enemmän huomiota.